Sol

Ska aldrig mera flytta, ALDRIG! Hade förträngt hur jobbigt det är att bära tunga flyttlådor. Jag är inte ens färdig och det gör mig så hopplöst frustrerad eftersom jag är en männsika som älskar att ha ordning på saker och ting! Annars är allt bra och jag måste bara få säga hur skönt det är att vara ledig och bara ta igen sig!



//M

Mitt motto:

Mitt motto: Behandla andra så som du själv vill bli behandlad! Är folk trevliga och behandlar mig snällt gör jag det tillbaka, är inte det en självklarhet.? Man kan inte både ha kakan och äta den samtidigt.

Igår bjöd jag min mamma, pappa samt Annika och Per på tårta!



Nu blir det ut och gå spåret! Ska ringa Johan och kolla om han vill med. Ta hand om er// M

Midsommardagen

Frustrerad till max! Blir så otroligt trött på (Män) om man nu ska kalla dem så. Ska sluta umgås med dem! Antingen kan dem inte umgås normalt som kompisar när dem har flickvänner! Eller så vill dem bara en sak, Vart är dom där (männen) som inte hoppas från säng till säng ? Dem som är mogna och vuxna och vet vad dom vill... Jaja, jag är nunna på heltid lyckos mig!

Är nu hemme tills i morgon förmiddag sen bär det av och jobba åter igen ett dyngspass. Kul!




Igår på jobbet satt jag och klicka hem två st av dessa lampor :)

Nu filmmys //M

Lite nytt




Min nya Soffa



Mitt nya matbord



Vill ha min nya lägenhet nu!

Tisdag

Länge sen sist!

Hej iallafall :)

Mycket jobbande för min del! Har ingen semester i år bara ledig i några dagar men blir ju lite mer pengar oxå! Pengakåt som jag är ;) Snart bär mitt liv bort till Markandsgatan 4 b och vilken tur jag har. Pappa och Per ska hjälpa mig med alla möbler även lilla Gustav och den andre Per, skönt! Har varit på kryssning vilket jag behövde, skönt att komma hemmifrån! Iväg och hämta ett stycke barn om några timmar. Skönt med lånebarn :) Ni får ha det så bra!


Saknar min bästis D...  Han kommer alltid att vara min bästa killkompis!

RSS 2.0